torstai 9. huhtikuuta 2015

Reeni päivitystä

Meillähän siis on nyt kuukauden ohjattu reeni Niilon kanssa. Kerran viikossa päivitetään kasvokkain koutsin kanssa eteneminen ja reenataan. Tänään oli sellainen päivä. Tehtiin runsaasti maahan menoja ja seisomisia tyyliin maahan ja hetken päästä lennosta vapaa käskyn kautta seuraamaan.  Ketjulla jatkettiin vaihtaen lopussa seisomisiin. Ihan tuntui että Niilolta jäi välistä häslääminen ja piipittelykin miltei pois kun joutui todella keskittymään.
Kapulaa otettiin haltuun juoksemalla taaksepäin yrittäen tällä tavalla saada Niilo istumaan eteen ja tietty luovuttamaan mälväämättä kapulan. Kokeiltiin myös metallisella, mutta sitä ei suuhunsa laittanut. Hyvä reeni parempi mieli . Huomenna luntataan lapusta päivän reenit ja eikun pihalle. Sivujakin muuten oiottiin jotka ajan saatossa ovat vinoutuneet. Onnistumisia tälläkin saralla sekä kotiläksyjä joista tärkein ja vaikein mulle, palkka oikeaan aikaan oikeasta kulmasta . Miten joku voi olla nuin vaikiaa :D

Harmittaa yhden kokeen täyttyminen eli varasijatkin olivat tukossa. Olisi vaan ollut lähellä kivalla tuomarilla ja liikkurilla. Uutta matoa kehiin. Koetteko kisa paikkoja varaavat mitenkään työlääksi paikan saamista?  Minä ainakin koen. Muista milloin ilmoittaudut, mihin aikaan, soitetaanko, laitetaanko sähkäriä vai peräti uusilla netin ilmoittautumis kaavakkeilla, huoh. Sihteerin paikka avoinna, käviskö rapsutus palkalla.6 kommenttia:

 1. Me ollaan aina saatu koepaikka, yhtä lukuunottamatta tai niitä joihin olen unohtanut ilmoittaa. Välillä kärkyn ilmon lähettämisen heti, kun kello lyö minuutin yli puolenyön. Ja aina sähköpostilla. :)

  VastaaPoista
 2. Juu sulla on ollu onnee, mä en aina jaksa valvoo hiivatin kahteentoista :( Ja sitten jos soitto
  alkaa vaiks kello yks niin arvaa tuleeko just asiakas ja taas meni :( Mulla on ollut todella
  paljon soitto aikojam huh huh

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun ei oo tarvinnu kuin bh kokeeseen varata paikka soittamalla. :o Jotenkin helpompi asioida sähköpostin kautta.

   Poista
  2. Sekin mihin en saanut paikkaa Lahteen peruttiin ku tuomari teloi jalkansa ja nyt olisi sama tuomari mihin olen menossa viikko tuosta, paraneeko??? on tää vaikeeta :(

   Poista
 3. http://rexgameplayer.blogspot.fi/2015/04/vastaukset-haasteeseen-ja-uudet.html Moikkamoi! Nakkasin teille haasteen :)

  VastaaPoista

KIITOS VIESTISTÄSI ♥