Aapo 12 viikkoa

Me kävimme jälleen reeneissä, ei sitten ollut Jalon päivä. Bh koetta olemme haaveilleet jo kauan aikaa ja haaveilemme edelleen kauan aikaa. Aapon reenit sujuivat huomattavasti paremmin. Kontaktia ottaa kivasti ja sivulle menossa ainoa haitta on minun hidas käteni, joka ohjaa liian kauas. Asento sivulla alkaa olla pikku ukolla kaunis.

Kaupalla olimme tänään nelisen tuntia ja uusiin ihmisiin tutustuminen sujuu loistavasti. Reippaasti kohti kutsuvaa ääntä ja upottamaan pienen pienet terävät naskalit lähestyviin käsiin. Tosin hirmu vähän käsissä kiinni koska Jalon karvainen kaula on oiva paikka jyrsiä kutisevia ikeniä.
Kummasti Aapo leimautui Jaloon, kulkee pihamaalla perässä ja jotenkin Jalo vaan kestää uskomattoman hyvin riiviötä. Välillä jopa kutsuu leikkiin turppaamalla pallon Aapon naamaan ja haastaa kisaamaan. Niilo katselee touhua kauempana asenteella hoh hoijaa tuota vallatonta nuorisoo.


Kommentit

 1. Voi, tää on niin kiva blogi taas!

  VastaaPoista
 2. Kiitos kiva että tykkäät ♥

  VastaaPoista
 3. Menehän katsomaan sähköpostisi taas, siellä olisi sinulle viestiä! Harmittaa että tämä ilmoitus venähti näin pitkälle kun en voi omalta koneeltani bloggervammailujen takia kirjoittaa kommenttia muiden blogeihin etkä ole facebookissakaan huomannut viestiäsi etkä näköjään sähköpostiasikaan paljoa lue, niin en ole päässyt viestistä sinulle kertomaan aikaisemmin vaikka siitä on jo kuukausi aikaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sorry kesällä on kiire etten näköjään kaikkee muista :D :D Kiitos katson
   illallla

   Poista
 4. Juuu ja Aapo on vallan ihastuttava tapaus! <3

  VastaaPoista
 5. Ihana Aapo ♥ ei tee nää pentujen kuvien kahtominen hyvää miun koiranpentukuumeelle.. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaisu ei muuta ku kaveria Rexille hommaan nyt kun on ihana mökkikin :D
   Mieti nyt mulla noita on jo kolme kyllä sulle yks mahtuu eiks vaan ♥

   Poista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥