lauantai 1. elokuuta 2015

Vieläkö on kesää

Heinäkuu vaihtui miltei huomaamatta elokuuksi. Omenat ja marjat kypsyvät ja ilmassa on aavistus lähestyvää syksyä.  Kouluihin paluu lähestyy, kyliltä kaikkoavat mökkiläiset ja miettii missä se kesä olikaan.
Masentavaa jos antaa masentaa. Omalta kohdaltani ainakin yritän ammentaa voimaa ja ilon pipanoita ystävistä, luonnosta, reeneistä ja myöhäisistä asiakas/lomailijoista.  Salaa voisin sanoa kuinka nautin syksyn värikirjosta ja hehkuvasta kauneudesta. Olen myös erittäin rakastunut uuteen mieheeni  Aapoon ja entisiin miehiini Niiloon ja Jaloon. Tosin nämä miehet eivät muuttaneet aikuistuttuaan mihinkään. Niin elämä taitaa olla ihan kivaa ja huomenissa ystävyyttä taas jaellaan niin koirien kuin emäntien kesken. 

Kuis teidän mieliala on ja ahdistaako syksyn hiipimisessä mikään?  Tavoitteita, kertokaa.

6 kommenttia:

 1. Ei ahista tuleva syksy mitenkään, muuta kuin pimeyden vuoksi. Talvessa ei ärsytä muu kuin se miten aikaisin pimeys tulee, on niin ankeeta lähtee lenkille, kun on ihan säkki pimeetä.

  VastaaPoista
 2. Totta, taskulamppu kausi käynnistyy ja se että lisäsin aitaa pihaa
  eli ku oven aukasee pääsevät suoraan aitaukseen aidatulta alueelta :)
  Sulla siellä riittää tohinaa talven pimeiksi tunneiksi ♥

  VastaaPoista
 3. Mukavastihan nuo illat jo pimenevät. Saa laittaa jo syysvalot heilumaan katokseen iltoja piristämään! Onneksi on tuo oma ilon pipana joka nytkin kirmaa pitkin taloa vanhemman herran jännittäessä lapsivieraita keittiön pöydän alla... On se hauskaa miten saman emon pennut voikaan olla niin erillaisia <3

  VastaaPoista
 4. Eläimissä on niin paljon eroja ja todella saman pentueen jäsenet voivat erota luonteiltaan todella
  paljon, mutta se on rikkaus. Ihana kun käytät sanaa syysvalot, useille asiakkaille ei ole olemassa
  kuin jouluvalot, inhoon koko sanaa. Itse tykkään sisustuvaloista, tunnelmavaloista ja syysvaloista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan tarkoituksella viime kesänä ostettiin sellaiset värivalot jotka saa laittaa pimenevinä iltoina ulos palamaan. Vahingossa oli viikonloppuna mennyt myös jouluvalot päälle jotka ovat kierrettynä piha-aitaan ympäri vuoden, mutta nekin olivat kesäiltana aivan upeat kun loistivat hieman köynnösten seasta.

   Poista

KIITOS VIESTISTÄSI ♥