sunnuntai 29. toukokuuta 2016

Sunnuntai kivaa

Mä kunnostauduin tänään oikein urakalla. Vein ukot heti aamutuimaan retkelle saareen johon pääsee kivasti tukkipaikan kautta maitse. Talvella ollaan käyty siellä jäitä pitkin. Pari tuntia uiskentelua ja samoilua hyttysmeressä oli kivan kutisevaa puuhaa. Jalo jäi tosin rannalle ruikuttaan hotspot läikän takia joka on levinny puuttuvan lääkkeen takia. Kuka kertoo miksi ja mistä sitä Basibac puuteria saa vai ei saa enää milloinkaan ?? Surettaa koska sillä ja Betadine liuoksella homma on hoitunut nopeasti ja tehokkaasti.
Laittelin sitten betadinen jälkeen pihkasalvaa ellei jollain ole vielä parempaa ja tehokkaampaa keinoa?

Seuraavaksi suunnattiin kaupoille ja Aapon kanssa tehtiin kaikenlaista kaupan pihalla häiriössä. Kontaktin pitäminen seuruussa ei ole ihan maailman helpoin juttu ja ehkä on taas palattava hieman alkuun ja palkattava ruhtinaallisesti siitä katseesta. Saatava ukko oivaltamaan kuinka ihanaa hauskaa riemastuttavaa on vilkaista mamia.  Haluaisin upean seuruun kontaktin katkeamatta ja siihenhän sitä reeneissä tähdätään, mutta jotenkin siihen vaan aina kompastuu.
Jalo pääsi vielä mielipuuhaansa pyöräretkelle metsään.  Kuinka se nauttii ja kuinka minä nautin täydellisen kauniisti ravaavan koiran vierellä pyöräilystä. Täydellistä yhteistyötä, sielun ja mielen lepoa.

Sitten me mentiin puutarhaan istuttamaan kasveja, tällä kertaa laventelia. Musta tuli usean vuoden jälkeen hieman kukkahullu.  Muistin miltä tuntuu upottaa sormet kosteaan tuoksuvaan multaan ja laittaa kasvu alulle. Illalla ollaan vaan ja hei kertokaa seuruustanne ja siitä lääkkeestä jos olisi tietoa.


2 kommenttia:

 1. Voi miten ihanan reippasta menoa. Pojat on varmasti nauttineet ja tänään väsyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti :D On ukollakin helpompaa, töissä ei voi
   ketään pitää tänne sulaa viikolla, onneks loppuviikosta
   taitaa helpottaa :) Eija

   Poista

KIITOS VIESTISTÄSI ♥