Kuulumisia

Mitä olemme puuhastelleet tai jättäneet puuhastelematta. Reenien osalta näyttää lupaavalta eli todellisuudessa yks askel eteen viis taakse mutta periksi ei anneta.

Tokoilua tiistaisin ja BH reenilöitä torstaisin eli t päivinä tahkotaan tiukasti. Pienikin onnistuminen ja jonkin asian tajuuminen vapauttaa mielihyvää joka näkyy ja tuntuu onnistuneena reeninä.  Paljolti kiitoksia sitkeille kouluttajille jotka jaksavat rummuttaa neuvojaan väsymättä. Musta ei varmaan tulisi koskaan hyvää koutsia ja tuskin kukaan mulla haluaisikaan käydä. Kärsivällisyys ja minä eivät ihan aina kulje käsikkäin.

Pari näyttely ilmoa laitettu menemään viis siitä ettei työntekijää ole nuiksi päiviksi vieläkään. Ehkä asiat jotenkin lutviutuvat. Ensimmäisenä vuorossa Hämeenlinna eli siellä tavataan tutut ja tuntemattomat. Tulkaa kiskaisemaan hihasta jos paikalle satutte osumaan.

Niilon tilanteesta hieman. Eläinlääkärissä rampattu niveliä hoitamassa Cartrophen aineella.
Pissan kiteet ovat hävinneet ja eturauhanen on normaalin kokoinen. Niskaan laitettiin toinen hormonikapseli edellisen vaikutuksen hiipuessa. Kyseessä siis kemiallinen kastraatio. Hoito on helppoa ja tehokasta ainoana haitta puolena hienoinen lihominen johon suositeltiin runsasta uimista. Tämähän sopii uimahullulle Niilolle jonka iho kestää kosteuden.






Kommentit