Asenne kainaloon ja ulos









Joko pääsee pois...

Sunnuntai avasi ovet huuruiseen maailmaan.Yhdessäkin kuvassa näkee kuinka Jalon jalkoja paleltaa.Kuitenkaan kylmyys ei tunnu likimainkaan niin pahalta kuin olisi marraskuu.Tässä on vielä toivoa kevään lähestyvästä lämmöstä.Ainakin työmaalla ruukut marssivat sisään ja pehmoiset mullat asetellaan nippuihin.Ihan pian pääsee tunkemaan siemeniä itämään ikkunalaudalle.

Täydensin taas muona valikoimaa ja pakastimeen lastattiin broilerin sisäelin seosta (kokemusta?) ja siipi murskaa sekä lisää Niilon herkkua poroa. Hieman mietityttää kuinka vahvaa tuo sisäelinseos on kun ohjeessa kehotetaan antamaan ainoastaan kerran viikossa.Ajattelin tosiaan alkaa kirjaamaan vihkoon ruuat että saisi paremman kuvan ja kaikkea todella tulisi oikeassa suhteessa.
Tänään vedettiin iltasella neuta antaumuksella,molempien suosikkia..Kananmunat muuten menee miten menee,eivät ainakaan hoosiannaa pojat laula palleroita saadessaan.Esimerkin voimakaan ei auttane,koska itsekkään en niihin kajoa.
Muuten,onko yhdessä kuvassa kenenkään mielestä mitään outoa? No tietysti on.Heippa ja yritetään sinnitellä pakkasen kourissa.

Kommentit

  1. Ei oo ihan se perinteisin poseeraus toi viimeinen, vaan meneehän se toki noinkin vaihtelun vuoksi. :p On kyl niin vilpoiset kelit jo, että alkaa paimenilla tassut kihelmöimään, jos liian kauan on paikoillaan.

    VastaaPoista
  2. Joo Jalolla palelee tassut herkästi,Niilo kestää paremmin pienillä tassuillaan :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥