Duunissa

Täällä olis alennuksii tyrkätty tarjolle...

Maailman suloisin valosarja

Kasteltuamme jälleen kerran itsemme aamuisella lenkillä,Jalo napattiin töihin mukaan.Ohjelmassa oli tuttuun tapaan asiakkaiden viihdyttämistä,sulostelua kassan takana,maksamakkaraa lounaaksi ja pikaisia käyntejä ulkosalla.
Myöhemmin kävi vielä ystävä sakemanni poikaa kaupalla moikkaamassa.Jätkät tuli hyvin juttuun,Jalo vielä antaa isommalle tilaa ja tyytyy hännän heilutteluun.

Ihanaa, kaksi suloista vapaata kastella itseään lisää.Testailla uutta objektiivia,jota on vasta paketista kurkittu ja huomenna olisi tokoiluakin tarjolla hyvässä seurassa.On kyllä niin ihana porukka,että vaikka kuinka väsyneenä sinne raahustat,niin hymy siellä kasvoihin piirtyy.Olemme edistyneet Jalon kanssa melko sujuvaan seuraamiseen,sivulle tulo hyvä,luoksari ok,alokas luokan este ok ( Jalolle kaikkein helpoin oppia) ja nyt hiotaan liikkeestä maahan menoa urakalla.

Niilohan periaatteessa kaiken ja paljon muutakin osaa,kunhan emäntä osaisi ohjastaa ilman yletöntä heilumista.
Soittelin tänään luonnetestiin Jalolle paikkaa ja yllätys,kaikkialla mieluisilla paikkakunnilla täyteen buukattua.Pääsin kahteen paikkaan varasijalle ja löysin muuten hotellinkin Turusta.Sataman läheltä.Illalla sitten poikien kanssa kuljeskellaan katselemassa aluksia.Kivaa.

Kommentit

  1. Ihan asiasta harjanvarteen - onpas teillä KÄHEE panta! =)

    VastaaPoista
  2. Aito tilaamalla käsintehty Läping pantahan se kaulalla koreilee

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥