Lahden terkut

Mihin tämä maailma menee näyttelyiden osalta. Minä taidan suosiolla Jämsän jälkeen luovuttaa. Olen harmissani myös kaikkien muiden puolesta, jotka jaksavat näyttelyissä esiintyä. Tänään Lahdessa Rop ja Sertit jäivät jakamatta niin narttujen kuin urosten parissa. Junior Rop sentään saatiin aikaiseksi. Jalolle Eh ja luokka voitto. Yksi hylättiin liian korkeana ja sitten oltiin muut tasaisesti Eh. Jeppulis Elena minkä teit !
Kehätkin olivat myöhässä reilusti, joten aloittamaan päästiin puoli kolmen jälkeen ja melkoisella haipakalla sitten mentiinkin.Voisi melkein sanoa pulla uuniin ja raakana ulos.

Mitä kertoo sekin että Tampereelle on ilmoittautunut kolme, siis toistan kolme normaalikarvaista sakemannia!!! Jalon arvostelu oli ihan hassu, hyvä karva ( koskaan ei ole ollut niin puutteellinen ) liikunnassa puutteita ( kerrankin meni hyvin ) ja seisoi loistavasti ja yleisö tykkäsi. Mitä tuosta, minulla on maailman komein kaunein ihastuttavin sakemanni ja kaikilla teillä tutuillani ja näyttely kavereilla ja ja ja ja...muillakin

Kivaa alkavaa viikkoa ja mehän matkaamme kohti Vappua ♥ Tervetuloa Ilona blogiimme. Ihanaa kevättä sinulle :)






Kommentit

  1. Kiitos! Kiva seurata teitä. :)

    VastaaPoista
  2. http://cehvelijakamuli.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Tampereella mennyt pitkikset ja normit sekasin, pitkiksiä on kolme ei normi. :)

    VastaaPoista
  4. Aha, jo me Lahdessa ihmeteltiin muutaman kanssa :)

    VastaaPoista
  5. No ei se 10 paljon sekään ole, ennen Tampereella sentään saattoi olla kymmeniä ja Jämsään tulee 9!!!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥