Kesän vauhdissa

Mihin kesä katoaa. Mihin aika katoaa. Juhannus tuo keskikesän juhla juhlitaan ihan pian pois ja alennusmyynnit valtaavat kaupat. Ja valitettavasti syksyn vaatteet saapuvat houkuttelemaan.  Minäkin laitoin tilaukset ensi kesän kengistä sisään tänään ja ihmetellään sitten kuka niitä on vastaanottamassa. Paljon muutakin on varaukseen lähtenyt.

Ihanainen viikonloppu pitkine pyöräilyineen takana. Rakastan hieman tuulista, jopa myrskyistä säätä. Tunteeko sitä elävänsä hieman enemmän kuin läkähdyttävässä kuumuudessa. Siitä tulikin mieleen palveluskoiraliiton uusi Kopa systeemi, josta etsitään nykyään kokeet. Sainkin eräältä bloggaajalta hieman apuja ja kertokaa jos olette sujut uuden järjestelmän kanssa. Testasin aikasti osaavalla työkaverilla sivustoa ja en nyt ihan viitsi kaikkea toistaa käytön helppoudesta. Juu ja lisää kopeja maailmaan.

Bw koirat pärjäsivät loistavasti saksanpaimenkoira päänäyttelyssä, onnea ihan kaikille BW koirien omistajille ja tottakai kasvattajalle. Loistavaa ja ihan mahtavaa. On tullut joskus mieleen kirjoittaako kukaan blogia BW koirista?? Olisi mukavaa jos laittaisit terveisiä kommentti laatikkoon ♥




Kommentit

  1. Ihania kuvia. :) Mä tykkään kans oikein myrsky säistä.

    VastaaPoista
  2. Myrskylenkkeilyssä on omat puolensa, mut liiasta tuulesta en välitä. Ennemmin kattosade pienellä tuulella ku kova tuuli ilman sadetta. Ite koitan olla aattelematta kesän lyhyyttä, kesäihmisen ku on muutenki vaikeeta se tosiasia kestää, että harmaa synkkä syksyki tulee taas...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mutta syksyllä saattaa olla kirpakoita, aurinkoisia ja huikean kauniita kuvaus ilmoja :) Loka ja marraskuun räänät vois olla viltin alla :)

      Poista
    2. Rännät, näkö senkun heikkenee...

      Poista
  3. https://www.facebook.com/mia.tiihonen.31/photos

    VastaaPoista
  4. Kiitos sain jo viestiä asiasta ja laitoin henkilölle viestiä, ei tietenkään ole vastannut!!!! Ja samalla hänen kaveri piireissään on useita ihan vähän aikaa olleita FB sivuja, joissa esiintyy eri rotuisia koiria, ties kenen?? Kavalaa touhua!!!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥