Minä olen jo kolme vuotta


Muistan matkan kun lähdettiin Jaloa hakemaan. Paikalla olivat kasvattajat, ihania sydänmellisiä ihmisiä. Kahdesta saimme valita ja peli oli aivan selvä. Poika varasti paikan pelkällä katseella. Muu ei tullut enää kysymykseenkään. Jännittävä matka uuteen kotiin alkoi ja varmaan myös Niilolla oli jännää nuuhkiessa auton perässä poikasen tuoksuja. Valtavan isällisesti hän pojan vastaanotti ja auttoi kasvattamaan meidän kanssa Jaloa.
Vuodet vaihtuvat, mutta Jalon ainutlaatuinen ystävällisyys ja kiltteys lumoaa edelleen. Tyyppi joka on varastanut myös muiden sydämiä. Työkaverini ihana kommentti Jalosta muistuu mieleen, eihän tuolle voi edes olla vihainen. Ei todellakaan. Ihanaa Syntymäpäivää oma ukko ♥

Kommentit

  1. Onnea 3vuotiaalle rapsutuksien kera ♥

    VastaaPoista
  2. Onnea 3-vuotiaalle komistukselle <3

    VastaaPoista
  3. Oikein iso onnittelurutistus sankarille koko meiän laumalta! :)

    VastaaPoista
  4. Iso hali Jalolle - komistukselle :-) Ensi hetkestä kun tämän blogin löysin rakastuin Jaloon! Jotta ei toinen huonommaksi jäis, niin kyllä Niilo on heti kakkosena!
    -Arja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jalo halaisi myös sinua jos yltyisi,on kova poika halailemaan ja sitten pitää rupsuttaa etujalkojen välistä :)

      Poista
  5. Ja minä vielä kertaan, komena Jalon ansiosta/syystä on meilläkin kolme kuritonta kasvamassa :) ei kun ihania koiria, kiitos Jalon blogin tarinoiden ja ihastuttavien kuvien.
    terv. Marjut

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi että, on nää kyllä niin ihanii meiän koirat ja kiitos sulle :)

      Poista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥