Arvonta

Hei kaikki uskolliset lukijat. Hemmottelu taitaa olla upea tapa palkita teitä. Koska lukijoissa on sekä koira että kissa immeisiä on aiemmat arvonnat jättäneet toiset aivan huomiotta. Enää ei käy niin, koska palkintona lähtee  lahjakortti, jonka lähetän verkossa voittajalle. Arvoltaan lahjakortti tulee olemaan 20 e ja sillähän saa vaikka mitä ihanaa karvaiselle kaverille. Eikö totta ?


Arvonta tapahtuu seuraavasti, lukijana olet oikeutettu kahteen arpaan ja muutoin osallistut yhdellä arvalla. Kommentoi iloisin kesä muistosi lemmikkisi kanssa ja voit jättää kommenttiin valmiiksi yhteys tietosi tai voiton osuessa kohdalle blogissa olevaan sähköposti osoitteeseen. Aikaa osallistua 15.9.2013, joten nopeuttakin vaaditaan. Kaikille onnea arvontaan ja muista lukijanakin täytyy muistaa kommentoida kesä muisto :)





                      Voittaja julkistetaan 16.9.2013  kello 14.00 mennessä. Täällä blogissa ♥




                                     

Kommentit

  1. Ellan ja Neelan iloisin kesämuisto löytyy varmaan niistä kerroista, kun koira tajusi mikä on haun idea. Ei enää jäljestystä vaan nenä ilmaan ja "nuuh nuuh". :)
    Osallistutaan siis arvontaan.
    Ps. Kunhan loppupalkka tulee, suoritan kauan sitten järjestetyn arvonnan loppuun asti! Voihan nolo, kun ei ole aiemmin muistanut!

    VastaaPoista
  2. Ihanin kesämuisto, hmm. Mitä tähän voi sanoa, kaikki hetket ollut ihania. Rockyn kanssa varmaan hyväksytysti suoritettu bh. :)

    VastaaPoista
  3. Ihan loman alussa eli siis heinäkuussa. Metsäretkellä Yläneellä. Evästauko pienellä metsäaukealla ja siihen sitten syömisen jälkeen nukahdettiin. Heräsin oravan metelöintiin. Jalkojeni päällä lojui isompi karvapersaus ja pienempi karvakasa koitti mahtua mun kainalooni. Tasainen unituhina vaan kuului.
    Jumalainen hetki.

    VastaaPoista
  4. Nyt täytyy sanoa, että se oli lomalla mökillä Ellin kanssa, kun eläkeläiskissa nautti täysin siemauksin kesäauringosta rantakallioilla piehtaroiden. Siamilaisparka ei uskaltautunut edes kurkkaamaankaan niin lähelle isoja vesiä. Heklalla oli kyllä kadehdittavan hieno hetki ollut myös!

    VastaaPoista
  5. Mä en tiedä, mutta mun kesän onnellisin hetki oli, kun sai nostaa uuden pennun omaan syliin ja todeta, että tässä on se koira. Se koira, joka kolahti syvälle tajuntaan jo ensimmäisestä sekunnista lähtien. Se onni, joka loistaa kasvoilta, kertoo varmaan paljon. Se, kuinka näkee taas oman koiran nukkuvan pedillään. Se, kun tuntee itsensä ehjäksi.

    Okei, myös yksi hienoimmista hetkistä on ajaa ensimmäisten hakutreenien jälkeen kotiin, kun koira laskee ajaessa pään kädelle ja vaikuttaa niin onnelliselta.

    VastaaPoista
  6. Meidän kesämuisto on se uintireissu, kun Cara teki uintiennätyksensä vain pitääkseen mukana olevan "lauman" koossa. Hassu sisupussi <3

    VastaaPoista
  7. Kesällä on aina kivaa, kun viitsi touhata pihalla karvatassujen kanssa pitempääkin. Parhaat muistot kyllä menee uitireissuille, tuolla yytetissä oleva koiraranta on niin hieno pelkästään paikkanakin saati sitten että koirien kanssa saa sinne mennä kunnon hiekkarannalle oleilemaan. Nuorempi koirista varsinkin on oikea vesipeto, ei meinaa malttaa tulla poiskaa sieltä :)

    VastaaPoista
  8. Iloinen kesämuisto lienee se kun meidän aiemmin vettä pelkäävä koiramme rohkaistui ja uskalsi viimein hypätä järveen pallon perästä. Sen jälkeen on vesileikit sitten maistuneetkin. :)
    Hieno palkinto, yhdellä arvalla mukana!
    -Aada-
    aho_immonen(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  9. Yhdellä arvalla mukaan. Mukavinta on ollut käydä kävelyllä koiran kanssa ja seurata sen hauskoja touhuja. Kulkee siis mukana vapaana, ei remmissä :) millal@luukku.com

    VastaaPoista
  10. Kivoimpia kesämuistoja on ne tavalliset aurinkoiset päivät, joita on vietetty kotosalla pihalla puuhaillessa ja perheen koira ollut siinä samalla koko ajan kaverina :) Vuorotellen jokaisen seurassa ja rapsuteltavana ja välillä piti sitten aina päästä varjoon vilvoittelemaan :)
    Yhdellä arvalla arvontaan. ilokseni@gmail.com

    VastaaPoista
  11. Kahdella arvalla mukana :)

    Minun ihanin kesämuistoni sessujeni kanssa... voi niitä on paljon... Parhaiten on jäänyt mieleen juhannus, jonka vietimmä poikaystäväni ja koiriemme kanssa mökillä grillaten ja ulkoillen. Meidän pojat oikein nauttivat mökkeilystä, sillä se on ainut paikka missä ne saavat olla remmistä irti. Ei oikein onnistu täällä kaupungissa se :)

    VastaaPoista
  12. En olekaan edes huomannut tämmöistä, pitääpä osallistua!

    Ehdottomasti kesän parhain (mul on kolme koiraa, mutta yksi on ylitse muiden) muisto oli se, että huomasin Nanon todella kehittyneen vieraiden koirien ja ihmisten suhteen - samoin ohjaajana olin itsekin kehittynyt myös. Huomasin, että tällä asenteella ja asian korjaamisella koiraa kuunnellen todella saadaan aikaan jotain. Tapasimme uuden koiratuttavuuden ilman minkäänlaista rähinää ja koira otti minuun erinomaisesti kontaktia välittämättä toisesta koirasta juuri lainkaan! Se on jäänyt parhaiten mieleen tämän sakemmannin osalta, sillä vaikka olemme kehittyneet vauvan askelin koko ajan, edellinen kohtaaminen vieraan kanssa ei todellakaan mennyt oppikirjan mukaisesti.

    Eli summasummarum, kaksi arpaa kun olen lukija :)

    VastaaPoista
  13. Ai kauhee kun jäi sana välistä, yksi koirista ei tietenkään ole ylitse muiden vaan yksi koiramuistoista :'D

    VastaaPoista
  14. Koirasi ovat kyllä tosi komeita. Minulla hauska kesämuisto liittyy siihenkun uskaltauduimme ensimmäistä kertaa koirapuistoon, ja kaikki sujui oikein mallikkaasti vaikka pelkäsin ennalta rähinöitä. Yksi arpa!
    Nimim. Pinkkis
    girlwithoutwings@hotmail(piste)com

    VastaaPoista
  15. Vaikka arvonta onkin jo ohi niin voisin kertoa parhaan kesämuiston :) pakko olla se hetki kun tänä kesänä Saku uskalsi uimaan. Ekana kesänä Saku ei uskaltanut uida ehkä siksi että tippui laiturin päästä veteen. Mutta pelot on tehty voitettaviksi ja kaverista tulikin kunnon vesipeto jota ei saanut enää vedestä pois. Keppiä se tykkää hakea ja jaksaa uida hyvin :) oli kyllä niin ilonen hetki ja ylpeys täytti minut kokonaan :) en olisi koskaan voinut kuvitella että koiran uiminen voisi tuntua niin hienolta mutta sen ekan kerran kun Saku haki kepin syvemmältä niin kyllä vaan olin niin ylpeä pojasta ;)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥