Me kylähullut

Hulluna painellaan pitkin peltoja ja reenataan. Tarvittas kuitenkin häiriöö, mutta vaikee täällä maalla on ihan iltasella ketään löytää. Immeiset hautautuu koloihinsa ja taidan olla ainoo ilta liikkuja ja aamun kukkuja tässä kylässä. Ihan vissiin ärsytykseen saakka. Kuka keksi aikoinaan ladata saunansa peltojen laidoille, näkee saunasta käsin ku vilja kypsyy, vai ? Nyt ne peittelee akkunoita ku taas se hullu akka kyntää koirineen peltoa karjuen maahan käskyä ilta illan jälkeen.
Eräs aamukin taas parkkeerattiin puoli matkassa laiturille ja Jaltsi tykkää katsella järvelle laiturin nokassa. ( Kylän yleinen laituri siis ) Pian molskahti ku läheiseltä laiturilta rouva uskaltautui järveen ja samaa kyytiä takaisin. Tuolla istuu jokin elukka laiturilla kuului toimittava huuto kun poistuttiin vähin äänin.





Kommentit

  1. Voi kun ois meidänkin kylällä tuollaisia joiden häiriöksi saisi mennä, tulisin mieluusti vaikka sohvaan tykkäänkin kissojen kanssa käpertyä! Mikä on muuten teidän punkkitilanne näin syksymmällä? Koko kesänä ei meillä mitään ja nyt olen kaksi napattunut kissasta pois :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä eikö teillä voi häiriköidä :) Kyllä se sohvakin vetää puoleensa meikäläistä, mutta yritän vastustaa kiusausta :)
      Punkit, luulin että jo helpottaa, mutta lämmin syksy kypsytti kai lisää niitä ja illalla poimin taas Jalosta kaks ja Niilosta yhden, hyi eikö nää jo vois loppuu!!

      Poista
  2. Pitäskö se meiän tulla teille häiriöksi, ku on noin surkea tilanne... Kerran nimittäin ollaan Caron kanssa niissä hommissa oltu ja voin kuule sanoa, että kyllä saivat häiriötä enemmän ku varmaan ees tilasivat. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilman muuta :) Mikään häiriö ei oo liikaa:) Et oo tulossa sinne arviointiin huomenna, oisit ilmottanut pojan,mua jännittää jo valmiiksi :) Se on jossain Puukilantien kentällä :)

      Poista
    2. Jospa sitä joskus vaikka tuliski. :) Vaan muisti ny reistaa, että mikäs arviointi se ny olikaan kyseessä? Kuten tosta arvaat, ei tullu sinne lähettyäkään siis. :p

      Poista
  3. Oli saksanpaimenkoirien ominaisuusarviointi, siellä oli kivaa. Oisit tullu vaikka paikalle katseleen, siellä oli poliisikoira esityskin :) Jalosta nyt ei suojeluun, mutta kokemus oli mukava :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi hitsi, ku en ajoissa tota hoksannu, nii oisin hyvinki voinu tulla - kameran kanssa tietty. :p Pitää koittaa olla hereillä vähän paremmin jatkossa, että "mitä missä milloin häh".

      Poista
    2. Niin ja oisit voinu kuvata meidän touhut, ku puuttu kuvaaja :)

      Poista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥