keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Aapon eka serti

Todellakin kävimme näytelmissä Jämsässä kilpakorven radalla. Minun onneksi päivä ei ollut kuuma ja jaksoin molemmat ukot esittää. Voin sanoa että melkoinen homma hinata kaksi sakemannia autosta paikan päälle, onneksi ukko oli pitelemässä kehän ajan toista ja onneksi ( hah ) molemmat eivät päässeet paras uros kehään. Jalolle EH ja avoimen luokan voitto. Esitys meni ihan pöppeliksi koska jouduin vaihtaan lennosta ja mulle jäi väärä hihna ja kaikki kouraan. Harmittaa pienesti ku Jalo on niin mahtava seisoessaan kauniisti.

Aapon kohdalla taivas aukesi, serti ja VSP näitä me tulimme hakemaankin.  Arvostelu oli kauttaaltaan loistava.  Taka/etukulmaukset hyvät, pigmentti, urosmainen pää, edestä korrekti, hyvä esiintyminen, käyttäytyy kauniisti ja ainoa miinus oli hieman löysät huulet. Hah tuo ei meitä haittaa ehkä ne kiinteytyy ilman plastiikkakirugia ;)

Seuraavia näytelmiä jo ankarasti metsästän, päänäyttely jäi väliin koska meillä on kylällä markkinat ja apuvoimia ei ollut tarjolla. Näyttely olisi muutenkin ollut kaksipäiväinen luulemani yhden sijaan. Ehkä sitten Helsinkiin elokuussa.
8 kommenttia:

 1. Hienoa <3 hihih, naurattaa nuo löysät huulet - ehkä niillä voi sitten pusutella paremmin? :D

  VastaaPoista
 2. :D Joo aapo onkin sellanen pusupoika, aamuisin herättää kosteilla löysillä
  huulilla :D :D

  VastaaPoista
 3. Onnea komealle teinille ♥

  VastaaPoista
 4. Onneksi olkoon! Upeita koria sinulla! :)

  VastaaPoista
 5. Siis KOIRIA! Sormet eivät aina kirjoita yhtä nopsasti kuin ajatus kulkee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos on ne ihania ja sullakin kasvaa siellä hurjan
   valloittava natiainen ♥ Kiva kun löysit viestini :)

   Poista
  2. Kiitos :) Ja huomasin vasta tänään, että minun piti hyväksyä kommenttisi minun blogissani ennen kuin se tuli julkiseksi, hups! No, parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

   Kiirettä on pitänyt, mutta alan kyllä seurata sinun blogiasi. Saksanpaimenkoirista ei ole koskaan liikaa kuvia ja tekstiä! :)

   Poista

KIITOS VIESTISTÄSI ♥