Eturauhasvaivaa

Toistuvista oireista johtuen piipahdimme Niilon kanssa eläinlääkärissä ja huolellisen tutkimuksen jälkeen niskaan asennettiin implantti. Toimenpide ei vaadi nukutusta eikä rauhoitusta vaan se sujautetaan niskaan hieman samantyyppisesti kuin sirukin. Kemiallinen kastraatio vaikuttaa noin puolen vuoden ajan ja toivottavasti auttaa meidän eturauhasvaivoihin. Meidän ? Noh mehän ollaan sillai samassa veneessä asian tiimoilla.

Vaikutusta en osaa sanoa vielä suuntaan tai toiseen koska alla olevat antibiootit saattavat heikentää ukon ruokahalua. Koskaanhan Niilo ei syöppö ole ollutkaan ja hieman ankara ruokavalio ei houkuta laisinkaan mässäilemään. Lisänä jatketaan c vitamiineillä ja kuulostellaan kuinka tässä nyt selvittäisiin. Painoa ukolle oli kaikesta huolimatta kertynyt lisää 36,4 kg entisen 34,5 kg sijaan. Hieman yllättävää. Nipa voi kuitenkin muuten melkoisen hyvin ja jaksaa touhuilla ikäisekseen valtavan hyvin. Ai niin ja jos nyt ruokahalu jostain syystä täysin katoaa voi ruuan sekaan sujautta pientä herkkua ja ripsotella päälle kivetöntä. Uria nappulat sulattavat kiteitä ja kivetön valmiste tekee suunnilleen samaa. Melkoisen uusi tuote jota saa apteekista resepti vapaasti.



Kommentit

  1. Joko taas vai? :( Onko missä vaiheessa alkanut vaivaamaan, siis minkä ikäisenä? Toivon todella, että Rockylla nyt ensimmäinen ja viimeinen, muuten lähtee pallit. Me oltais saatu vuoden implantti, hinta 140€, en ottanut, tuohon hintaan saan jo killuttimet pois.

    Pitikö teidän ruokintaakin muuttaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taas tai ei se kai koskaan pois mennytkään tässä on taustalla suurentunut eturauhanen ja lisäksi virtsassa kiteitä :( Me otettiin puolenvuoden implantti ( tosin ei lääkärillä muuta ollutkaan ) sen voi toki uusia. Pallien ottoa itse suunnittelin halusi kokeilla lekuri tällä. Ruokavalio piti muuttaa väliaikaisesti uria napukoihin ja juu sehän syö niitä mieluusti :D Ei todellakaan huoh

      Poista
  2. Voi Niilo rakas <3 toivottavasti tuosta on apua. Minkä ikäinen herra muuten onkaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niilo täytti syksyllä kahdeksan eli vanhenevien miesten vaiva.Kiitos♥

      Poista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥