Karvakuonojen joulu

Olipas raskas viikko  huoh auton hajoamisineen kaikkineen.  Muutakin metkaa mahtui matkalle mukaan mutta kaikesta on selvitty ja iso apu on aina valmiina auttamaan olevat ystävät, kiitos heille. Iso ♥

Reeneissä ehdittiin käväisemään lauantaina ja olikin ihanaa. Jotenkin meillä on nyt kauheen kiva porukka jossa on mukava reenata. Ihan into piukeena odottaa aina seuraavaa kertaa ja viimeinen tälle vuodelle koittaakin lauantaina mutta eipä hätiä me jatketaan. 

Joululahjoista ajattelin hieman kirjoittaa. Onko teillä jotain suunnitelmaa koirien lahjoille tai kissojen? Joka vuosi jotain uutta vai hyväksi havaittuja herkkuja/leluja entiseen tapaan. Meillä on varattuna muutama pehmolelu, muutama pallo, erityisen herkullista purkkiruokaa ja sitten ajattelin vaan antaa aikaa siis kaiken aikani lyhyestä joulustani ukkojen hyväksi. Mennään ulkoilemaan, Jalon pitää päästä potkuttelemaan, leikitään lumessa ( jos se pysyy) ja nyhvätään sohvalla. Mikään maailmassa ei ole niin ihanaa kun työntää nenänsä korvan taakse tuoksuttelemaan lämmintä pientä päätä. Pujahtaa nukkumaan nenä kuonoa vasten toinen jalkoja lämmittämässä. Kolmanteen yltää juuri ja juuri kädellä sängyn viereen. Vaikka kaikki elämässä ei aina mene suunnitelmien mukaan pitää yrittää pystyä nauttimaan ohikiitävän lyhyistä hetkistä. Ihan mitä tahansa milloin tahansa saattaa tapahtua ja silloin lohtuna on se aika jonka soit rakkaillesi etkä odottanut seuraavaa hetkeä. Lämmin henkistä Joulun odotusta kaikille karvaisten kavereiden ystäville ! Ja niille karvaisille kavereille, ripustakaa pikku sukkanne odottelemaan joulun taikaa.



Kommentit

  1. Joka joulun aika ajattelen, että ei kai sinne paketteihin kissoille ole pakko omia laittaa mutta joka vuosi viimeistään viimeistä Zooplussan tilausta tehdessäni klikkaan sen kissojen joulukalenterin ohella pari lelua mukaan että olis nyt edes jotain! Ja niin on tälläkin kertaa. Jonain vuonna joku isompi hankinta on osunut juuri jouluun mutta jos ei sellaista niin noita pieniä perusjuttuja edes ja tietty sinne pakettiin mukaan joku herkku, että kiinnostuvat siitä ;)

    VastaaPoista
  2. Niin ja eikös sulla kisulit oikeesti innostukkin leluista :) Ainakin useissa kuvissa
    leikkivät, zooplussa on muuten kiva mutta toimitus tuppaa kestämään luvattoman kauan
    Herkut nyt varmaan uppoavat aina :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kunhan vaan ne oikeat lelut löytyy - paaaaaljon on laatikossa ihan käyttämätöntäkin :)

      Poista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥