Kellon kanssa kilpaa

Haluaisin olla boheemi taiteilija luonne ja seilailla päivästä toiseen aikatauluista piittaamatta. Todellisuudessa noudatan tiukasti aikataulua, jossa pienimpäänkään joustoon ei olisi varaa. Aamulla kello 7.15 meitä tervehti taivaalla kaunis näky ja maa oli pitkästä aikaa hieman jäässä.

 
 
Kaksikymmentä yli kahdeksan hypättiin autoon ja matkattiin töihin.Päivästä toiseen samat kaavat toistavat itseään. Vai olisiko niinkin että rutiinit luovat turvallisuutta ja saavat elämän rullaamaan. Selkeällä tavalla viikot arkisine aherruksineen ja viikonloput ripauksella mausteisuutta. Meillä poikien viikonloppuihin kuuluu lauantaiset uuni makkarat, siankorvat, Evolla käynti ja yleisesti leikimme arkea enemmän .Lisäksi kaikki reissuthan ajoittuvat lauantaille ja sunnuntaille. Kuinka teidän koirien viikonloput erottuvat arjesta?
 
Lopuksi kuvia aamuiselta lenkiltä ja autiolta talolta, jossa sammaleet peittää raput ja kaikkialla huokuu yksin jätetyn talon henki. Valtavan ihastuttava paikka retro henkeen.
 




 
 
Ihanaa viikonlopun odotusta kaikille ja Jyväskylään lähtijöille valtavasti onnea. Tää lähtee metsään ...

Kommentit

  1. Viikolla valmistaudutaan tulevaan viikonloppuun töissä käynnin ohella. Käydään kaupassa ja mietitään kivaa ohjelmaa. Viikonloppuna sitten otetaan ilo irti rentoutumisesta ja yhdessä olosta. Joskus on jotain jännempää ohjelmaa ja sitähän tietty innolla odotetaan jo pidempään. Tänä sunnuntaina suunnataan Seinäjoelle siamilaisen kanssa näytelmiin. Toivottavasti tulee kiva reissu :) Aurinkoa teidän viikonloppuun!

    VastaaPoista
  2. Ihanaa kiitos terveisistä tänne ruoka tauolle:) Meillä
    sitten molemmilla näyttelyt sunnuntaina, onnea ja menestystä.
    Ihkua reissua teille:)

    VastaaPoista
  3. Meillä ei koirien osalta viikonloput pahemmin poikkea arjesta, itse pääasiassa olen yöt töissä, myös viikonloppuisin, riippuen miten osuu vapaat. Toki isäntä ei ole töissä viikonloppuisin. Jos ollaan molemmat vapailla, ulkoillaan normaalia enemmän ja enempi aikaa ja jaksamista touhuta koirien kanssa. :)

    VastaaPoista
  4. Ahaa,itse pääsen lauantaisin jo klo 14.00,joten
    siitä alkaa oikeastaan viikonloppu. Pojatkin taitaa
    tietää sen. Kiva kuulla kuinka muilla menee viikonloput:)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥