Valoista jouluun


Olemme ottaneet itseämme niskasta ja karvoista kiinni ja touhuilleet monella taholla. Kauko käskyjä harjoiteltu aamuisin, minä aution ( juuri sen ) talon takana ja pojat paikka makuussa. Niilollehan tuo on helppoa, Jalo meinaa livetä hommasta. Parhaiten saan aamuisin aikaiseksi ja olenkin yrittänyt pidentää aamu lenkin tunti viistoista, joten koulutukseen jää parikymmentä minuuttia.

Tänään ulkoilimme Vääksyssä, pellolla sekä Jalon kanssa Lahdessa kaupungilla. Silloin kun niitä koiria odottaa vastaan niin ei ensimmäistäkään. Muuten harhailimme ahtaissa paikoissa, ihmisvilinässä, työmaa alueella , torin poikki ja rappusia, kaikki sujui loistavasti. Jalo tosin hieman hätkähti pyörivää mainostelinettä, mutta haisteltiin mokoma kummajainen pois mielestä.





Ihania kommentteja arvontaan jo tullutkin, itselle jäi tuo Hyvinkään kylpylä idea mieleen ja ajattelinkin että vielä pojille järjestän retken uimaan. Kävin jo katsomassa sivuja eikä hintakaan koko altaasta päätä huimannut. Vierailimme tänään myös Maikin lemmikki kellarissa ja täytyy ihan mainostaa kuinka hyvä palvelu siellä onkaan. Barffia runsaasti esillä sekä vitamiini varastot kunnossa. Suosittelen.
Muuten, Niilo poikanen aivastellut parina päivänä, pitänee seurailla. Jalolla ei mitään. Ei olisi ensimmäinen kerta pojalla.
Lopuksi kuva pojille virittämistäni jouluvaloista, joilla myös aidatun alueen pimeistäkin pimein sopukka saa hieman valoa. Muistakaa arvonta jatkuu sunnuntaille.



Kommentit

  1. Maikin paikka ois varmaan itelle kantapaikka, jos Lahessa vielä asuisin, kovasti ku sitä aina suositellaan ja moni tuntuu käyvän. Ite oon vaan piipahtanut kerran ostoksia tekemättä, mut tuttu paikka kummiskin ja valikoimaa tuntu piisaavan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinne kun kylmälaukun lattialle lojauttaa, niin kohta on joku
      auttamassa pyytämättä pötköjä sisään.
      Asiallinen, olematta yliampuva:)

      Poista
  2. Ihania kuvia pojista jälleen :) Tuo on tosiaan vakio, että kun oikeen etsimällä ettis jonkin paikan, jonne lenkkeilee menee varta vasten ohitusten toivossa, niin ei tuu ensimmäistäkään koiraa vastaan. Mutta kyllä sillon tulee autotallin kulman takaa vihaset spanielit + muut Rexin 'lempparit' naapurustosta, kun on meikällä ostoskassit, laukut ja koira käsissä.. kuinkas muutenkaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih juu ja kun töistä äkisti sisätossuissa käytän Jaloo
      niin eikös silloin kaikki ammu ohi, Jalon "suosikit" ja
      sitten meinaa lentää:) Eikös tähän oo se kuuluisa laki?
      ja kiitos, mulla tuppaa tuo uusi Nikon temppuileen urakalla..

      Poista
  3. Ihania kuvia!! :) Niin tulee aina kunnon reippailu fiilis meijän sakun kanssa =) minkästakia niilo ei ollut mukana kaupungissa? :)

    VastaaPoista
  4. Niilo autoili sillä aikaa ja on nämä samat lenkit kiertänyt
    Jalon ikäisenä. Tää kierros on samalla sellasta koulutusta.
    Ja vaikka aika mukavat poikaset onkin, niin ehkä en ihan kahden kanssa
    keskustaan lähde pyörimään, nytkin tuli kummasti tilaa yhden kanssa
    astellessa:)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥