Koiran tyynynen


Mikä onkaan koiralle se kaikkein parhain ja pehmoisin tyyny. Tyyny jossa uni tulee silmään välittömästi. Jalolta kysyttäessä se on tietenkin Niilon karvainen ahteri. Tuoksuilla tai ilman.

Meillä muutenkin eletään kuin pellossa. Nukkumaan menen Niilo kainalossa, nukutettuaan minut käppäilee pois. Jalo huilailee petillään vieressäni lattialla ja kömpii yleensä aamuisin viereen. Hervotonta menoa moni sanoisi. Kissan vieressä nukuin miltei 16 vuotta, joten tuskin enää osaisin nukkuakaan ilman pöliseviä kutittavia karvoja. Kuinka teillä nukutaan?

Kommentit

  1. Meillä ihmiset nukkuu sängyssä. Ilman eläimiä. Eläin nukkuu missä haluaa mutta ei sohvalla eikä makuuhuoneissa. Yleensä omalla pedillään, säkkituolissa (nykyinen suosikki), eteisen matolla tai meidän makkarin ovella.
    Jostain syystä kuitenkin tosi usein minun sänkyni jalkopään vieressä on aamuisin lattialla lämmin kohta. Pannuhuoneen läpi loikannutta maalämpöä tai Turku Energian lähettämää langatonta lämpöä lienee...?

    VastaaPoista
  2. Kuule ennenkuin huomaatkaan sängyssäsi on maalämmön keskuspaikka.
    Ja rapiseva hiekka toimii selän alla kivasti hierovana:)

    VastaaPoista
  3. Meillä makkarin lattialla, toinen toisella puolella sänkyä ja toinen toisella, Rocky puoliksi sängyn alla :D Selvisikö siitä kamerasta mitään? Mä kävin lähettämässä huoltoon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huoltoon,joku jas,pitkin hampain,kauppaa ei suostuttu purkaan...
      Teillähän kanssa koiruudet lähellä nukkumasssa,ihanaa:)

      Poista
  4. Joo samaan soitin minäkin ja käski käydä lähettämässä huoltoon... Toivotaan, että syy selviää. Jos rungossa vika, voi kuulemma saada uuden tilalle. Mistä hommasit sen sun rungon? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis objektiivi uuteen? Kyllähän niiden on käytävä jos kiinnitys on sama.. Mä muuten eilen siirsin muistikortin takas vanhaan runkoon ja siinä oli tallessa vielä 5100 otetut kuvat. Hui järkytys, ne oli aivan kauheita ku kattelen vanhalla rungolla niitä..

      Poista
    2. Pitäisi joo käydä,nikon kiinnitys putkessa,mutta laitan
      rungon tutkittavaksi ja tiedä sitten joutuuko uuteen putkeen.

      Poista
  5. Rex nukkuu ympäri kämppää; millon sohvalla/matoilla/puoliksi olkkarin pöydän alla.. millon omalla pedillään keittiön seinustalla tai makkarissa.. Luvan kanssa saa nostaa etutassut sängylle ja joskus saa tulla kokonaan käymään, mutta silloin on peti pedattu ja tosiaan luvan kanssa :) Nukkua haluan puhtaissa karvattomissa lakanoissa :D
    Ei ole käynyt sängyssä, kun itse olen poissa kotoa, tuosta sängystä näkisi heti jos siellä on edes kääntymässä käyty, kun niin paljon tyynyä, taiteltua vilttiä jne päiväpeiton lisäksi, että jokin siirtyisi kyllä jos siellä käväisisi edes ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taidan olla sottapytty kun huolin kaksi karvaista viereeni :) Ihanaa
      luvan kanssa etutassut..Päivällä pojat huilaa sohvalla..Tosin vaihdan lakanat joka ikinen viikko.

      Poista
  6. Hei, blogissani olisi sinulle haaste syksyä piristimään :)

    VastaaPoista
  7. Neela ei saa nukkua sängyllä missään, sohvalla saa olla miltein kaikkialla muualla muttei kotona kun asun vielä isäni luona toistaiseksi. Kyllä ymmärtää hyvin missä saa ja missä ei. ;)

    Tosin minäkin lepsuunnuin yksi aamu kun Neela aloitti vikinänsä kukonlaulun aikaan että nyt ylös kun ei enää nukuta, kutsuin koiran viereen ja tuhistiin vielä kaks tuntia niin. En aio ottaa tavaksi.. :D Eikä ole kyllä ilman lupaa yrittänytkään sängylle.

    VastaaPoista
  8. Saku nukkuu välillä jaloissa ja välillä nukutaan niin sanotusti lusikassa :D yleensä Saku kuitenkin viihtyy omalla pedillänsä tai ikkunan alla lattialla. Itse toivon että Saku tulisi viereen, varsinkin näin talvisin kun ei punkkeja tarvitse pelätä. En osaa nukkua jos olen Sakusta erossa esimerkiksi sillon kun se on hoidossa, tuntuu oudolta :) Kyllä se vaan kuuluu viereen tuhisemaan ja silloin itsekkin rentoutuu paremmin.

    Mahtavia kuvia !! Pitäisi itsekkin käyttää enemmän järkkäriä ja voisinkin joku päivä tässä kuvailla :)

    VastaaPoista
  9. Ihanaa että on muitakin jotka huolivat viereen ja kyllä minäkin haluan tuhinaa nukkuessa,nukkuu todella paljon paremmin:) Koskaan en ole ollut erossa pojista
    vielä.Siis ainoastaan töissä, mutta en öisin.
    Ja kiitos:)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥