Grillaten ja uiden

Viikonloppuna Jalo pitkän harkinnan jälkeen uskaltautui veteen ja kuinka kauniisti poika alun jälkeen uikaan. Veteen heitettyä palloa tosin tuijotettiin herkeämättä pitkän aikaa ja viimein kiusaus kasvoi liian suureksi. Niilo uiskenteli jo kaukana.
Illalla lauantaina grillattiin ja hemmottelin ukkoja kalkkunalla ja makkaralla. Näytti maistuvan loistavasti ja siankorvat jälkkärinä sinetöivät poikien aterian.

Kuumaa alkaa olla ja en pidä. En lainkaan. Tuntui että kuormaa purkaessa happi alkaa loppua. Mistä sitä tietää vaikka ensi kesänä ei tarvitse purkaa ainoatakaan kuormaa. Tai sitten purkaa kahta kovemmalla tohinalla. Kesään tietenkin kuuluu lämpö, mutta punkkeihin alkaa mennä se kuuluisa herne nenään. Valkosipuli varmaankin auttaa asiaa, kuitenkin muutama nypitty ukoista. Mitä muuta sitä käyttäisi noilla??
Metsässä oli myös sankoin joukoin aamulla itikoita ja kaiken maailman pörriäisiä paiskoo naamaan. Maalatkaa kuva raikkaasta talven ihmemaasta, muutama aste pakkasta, kirkkaus lumoaa ja jalkojen alla napsahtelee. Hengittäminen on helppoa ja ulkoilun jälkeen on raikastakin raikkaampi ulkoilun puna poskilla. Mitä eikö nappaa?? Kuinka minä inhosin talvea ennen, ehkä vanhetessa viisastuu.

Niiloa petrannut tokoon ja poikittaa vieläkin. Aidan viertä kulkiessa homma pelittää, mutta suoralla pellolla tahtoo kaartaa eteen. Kyllä minä vielä sinne kisoihin menen, vaikka sillä sisulla varustettuna. Heinäkuussa pääsee ihailemaan Mänttään kisoihin kuinka homma todellisuudessa tehdään sankareiden saapuessa esittelemään taitojaan. Jännää. Kuvien kera palaillaan ♥

Ja ihanaa uusi lukija ja uutta luettavaa. Kesäisesti tervetuloa Laura ♥




Kommentit

  1. Vähän on joo turhan kuuma, voi edes pitkiä lenkkejä tehdä koirien kanssa. Pyöräilemäänkin pitäs mennä kukonlaulun aikaa tai yöllä. :/

    VastaaPoista
  2. Joo ei täällä pyöräillä, äsken tokoiltiin pellolla ja ny läähättävät ku hullut :) Aamulla ku lähen seitsemän aikaan lenkille ennen töitä on ihan ok ♥

    VastaaPoista
  3. Ihanat kuvat! Sulla on kyllä tosi komeat koirat :) Kohta täytyy taas siirtyä siihen rytmiin, että aamulla aikaisin koirat ulos, päivä lepoa ja illan viiletessä taas lenkille. En tykkää minäkään yhtään, 16 astetta ja puolipilvistä riittäisi oikein hyvin koko kesäksi.

    Hei äläpä murehdi liikaa poikittamista, itse huomasin tänään, että mulla kaksi vuotta asunut 7v koira ei osaa mennä seisomasta maahan. Että treeniä vaan joo :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, yritän olla murehtimatta :) Tuo 16 astetta kuulostaa just hyvältä,nytkin olin aamulla yli tunnin lenkillä ja ei ollu vielä kuuma,itikoita kylläkin.
      Sitä vaan tukehtuu tohon poikittamiseen ja saa siitä maailmanlopun asian ja sitten yrittää aivan liikaa ja ei ainakaan paranna asiaa ♥ Jos sulla ei osaa mennä maahan, niin Jalolla on monta ihmeellistä asiaa tokossa edessä :)

      Poista
  4. Täällä nautitaan kesästä... ja siitä helteestäkin :) Ihanaa näyttää ja kuulostaa teilläkin olleen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana nauttikaa, minä pistän helteellä pään sisälle, kellariin...Nuo poikien uimiset ja grillailut on kesässä ehkä parasta ♥ Ja kissat vaan tykkää ♥

      Poista
  5. Hei, oletko tietoinen että sinun koirasi kuva on facebookissa henkilöllä Mia Tiihonen? Muutkin kuvat (ainakin suurin osa) on pöllitty eri blogeista...
    Tämän henkilön "äiti" myi olemattomia pentuja, joiden kuvat oli varastettu kaveriltani blogista...

    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=147329092124591&set=a.100533720137462.1073741827.100005425021003&type=1&theater

    VastaaPoista
  6. Kiitos olenkin laittanut henkilölle viestiä,ei vastaa ja jutellut naisen
    kanssa fb:ssa, jonka lapsen kuva on samalla sivulla. Tämä äiti tekee rikosilmoituksen asiasta ja mainitsee myös koirani,auttaako mitään,mutta kuitenkin :)

    VastaaPoista
  7. Heip, ei ole ilmeisesti vastannut kenellekään muullekaan...katsoin että alkuviikosta sitä tyyppiä seurasi fb:ssä 17 hlöä nyt 42 mukaanlukien nettipoliisi..olen ilmiantanut kuvan mutta facebook ei tee mitään ku ei ole häiritsevää käytöstä...suosittelen kyllä tekemään itse rikosilmoituksen myös, jos ei auta että se äiti mainitsee sinun kuvasi samalla..
    Toivottavasti saadaan tyyppi satimeen...

    VastaaPoista
  8. Toivotaan koska minusta tuollainen on ihan oikeasti kuvottavaa. Mitä joku tuosta saa?
    Ja tuskin tää Tiihonen ainut laatuaan on, riittää kun vilkuilee sen kaveripiirejä, huoh !

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥