Toukokuun menevät

Tokoiltu uudessa paikassa ja ihan me viihdyttiin.. Puhuttiin koulutuksista ja suurin puutehan hänen mielestään meidän hommassa on minun levottomuus. Sitä kun työpäivän jälkeen ajelee kiire sukassa paikalle ja säntää outoihin oloihin niin pistää hyrräämään. Olen kyllä muutenkin tavallista levottomampi otus ja tietyissä asioissa melkoinen draama kuningatar. Tunnustan, ei saa ampua !
Kouluttajan ohjatessa Jaloa asiat sujuivat mallikkaammin, mutta seuratessa saman ikäisen käyttiksen seuraamista, meistä ei taida olla tuollaiseen. Niilo nyt lähentelee oikeaa seuraamista ja maanantaina onkin  Niilon vuoro ja taattu hermoilu pakataan kassiin taasen mukaan.

Ensi viikolla ajelemme kohti Tuusulaa ja olemme kuudes testattava. Aikamme on n 13.25 ja paikalla ilmot tuntia ennen. Jännittää. Olisikohan meditaatiosta apua? Mikään ei varsinaiseti jännitä sillai pelottamalla, vaan häkellyn kaikesta uudesta ja tossut menevät nurin. Katsotaan nyt.

Jämsään tulossa yhdeksän sakemannia ja Jalon karvat olalla hieman huonossa hapessa. Kupsuttaa aina keväisin samoilta alueilta, ei ihottumaa, ei mitään. Viime vuonna tasan samaan aikaan, Nutrolinin öljyä ja sinkkiä lisätty ruokavalioon. Onko kellään muulla samanlaista vaivaa ja kuinka olette hoitaneet?

Tänään tämäkin vanhenee, joten ei kannata liiemmin onnitella. Surun valitteluja pikemmin. Huoh ja raskaat olkapäät ♥




Kommentit

  1. Osaanotot ;)

    Mulle luonnetestissä tuomari sanoi ennenkuin kertoi pisteet, että voin unohtaa tuloksen oitis. :D

    VastaaPoista
  2. Herranjestas!!! Mitä siellä tapahtu, ny mua vasta alko jännään. Hui...

    VastaaPoista
  3. Myöhästyneet surunvalittelut sitte vaan! :p

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥