maanantai 11. elokuuta 2014

Kesän lomailua

Lomailtu on ja seuraavaa odotellessa. Ihan en vielä sisäistä loman tarkoitusta, koska sitä ei todellakaan ole nautittu. Hurjasti hommaa, lähinnä rästissä olevia riittäisi useamman vuoden lomaksi.
Muutamia reeni tuokioita vietetty ystävien kanssa ja juteltu reenailun lomassa kuvaamisesta, koirista ja ihan kaikesta. Mahtavia hetkiä ja totaalisia pään tyhjennyksiä.

Niilon kesä on sisältänyt erittäin runsaasti uimista, miltei jokaisessa hämäläisessä lätäkössä. Tuo ukko on niin ovela että juodessaan lipuu salakavalasti veteen, kuten yhtenä kertana Vääksyn kanavaan. Joo meinasi itku tulla ku valtava alus lähestyi. Ukko saatiin kuitenkin kiskottua törmälle.
Jalon uinnit hieman vähäisemmässä mittakaavassa, ehkä se tulee mamiin, mäkään en ui. Varsinkaan näiden uutisten jälkeen tuskin koskaan edes harkitsen. Kuinkas teillä? Ja oletteko seurailleet levä tilannetta ja pelottaako uittaa koiria??

Banneri, joo Nooran tekemä. Jos ette ole tutustuneet kannattaa käydä tsekkaamassa Luuhullut ♥
10 kommenttia:

 1. Ihana uusi ulkoasu <3 ja upeat kuvat taas kerran!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Maikki ♥ Kivaa kesän loppua teille

  VastaaPoista
 3. Upea banneri myös teillä :)

  VastaaPoista
 4. Ei oo meillä ollut leviä siellä missä uitettu.. Toki nyt ei olla hetkeen käyty missään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moni vaan puhunut ja alkaa miettiin, mutta onneks uidaan suurimmaks osaks
   Päijänteessä ja se on tilastojen mukaan ok. ja miten niin me :D

   Poista
 5. onneks ei ole levää täälläpäin enää,ennen tätä pitkää hellejaksoa oli tossa lähirannalla vähän. Oli otettu näytteitä mutta ei sitä silmin havainnu. Siirryttiin kuitenkin toisiin järviin :) onneksi täälläpäin on mistä valita. Liivitkin hommattiin. Sen yhen koiran hukkumistapauksen jälkeen vähän pelotti heitellä lelua mutta liivien kanssa saa heittää niin pitkälle kun jaksan :) uimalla korvattiin lenkkejä kun oli niin kuuma ettei jaksanut pitkään kävellä. Kiva oli tavata teitä myös <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä vaarallista levää ei kai huomaa ku jollain vesilasi testillä ja kuka kantaa vesilasia mukana, hah haa. Vanhemman koiran kanssa toki saa olla varovainen mutta Niilonkin kaa saa..toissaaamuna se taas päätti ottaa pikaiset aamuuinnit ja lipui takas joku etiketti suussa :O No se veti pyydystä perässään :) Tavataan taas ku henki kulkee ja jalat toimii, oon puhkinu hulluna hommii..

   Poista

KIITOS VIESTISTÄSI ♥