lauantai 2. elokuuta 2014

Kotipihan tokoilijat

Elokuu tuntuu sanana ja maistuu kesän lopulta, mutta helteet vaan jatkuvat. Minäkin pistin kaupan kiinni kahdelta ja aloitan hurmaavan neljän päivän loman ja jatkan harjoittelua kuun lopulla lisää. Miltähän se loma tuntuu, asiakkaista ja ystävistä päätellen mukavalta, asialta josta ei millään tahtoisi irti. Kokeillaan.

Muuten olen ollut hieman harmistunut treenien sujumattomuudesta ja siitä ettei minun aikani millään riitä kaikkeen haluamaani. Jos vakavissanne haluatte harrastaa paimenenne kanssa älkää koskaan, missään nimessä ostako yritystä tai jos ostatte ostakaa niin kannattava ettei teidän tarvitse siellä juurikaan olla.

Valitkaa asuinpaikkanne läheltä kenttiä, ystäviä ja koulutus mahdollisuuksia. Minun 100-150 kilometrin ajomatkat ainoastaan syövät sielun. Vievät yöunet ja mehut mennessään. Joku minulle kerran sanoi että se on kuule uhrattava hieman jos mielii tuloksii, sanoisin nyt takaisin että tervetuloa kokeileen mun elämää. Alkaa akka olla se kuuluisa huojuva liekinvarsi. Mutta hei kivaa treeniä kaikille innostuville ja kyllä mekin ehditään pihalle tokoileen. Jalon BH koe oli laitettava naftaliiniin ja ei se ole lainkaan hullumpi paikka pidellä koetta.


Meistä on innostunut lisää uusia lukijoita, tervetuloa Maria ja oliko Laura ♥ Viihtykää ja tutkin onko teillä blogeja, ihana tutustua uusiin eläinystäviin :)7 kommenttia:

 1. Saat oman elämäni kissojen kanssa kuulostamaan kovin helpolta. Valjaskävelyt on vaativinta mitä harrastellaan ;) mutta kaikki tyylillään, kyllä meidän pihamaalle mahtuisi paimen tai joku muu reviiristä huolta pitämään. Onneksi meillä on vielä ainakin tuo kotikissa Elli <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja onhan teillä Konsta vai kuinka ♥ juuri äskenhän kävin aiemmin sivuillasi ...Mä voisin tietty tuoda ukot sulle reenattavaks pihalle, mutta asut niin kaukana:)

   Poista
  2. Juu, Konstan kanssa kovasti "lenkkeillään" :) Se on kesällä oppinut että kaikessa pitää olla taluttimen kanssa mukana, vattuja poimimassa ja hyvä ettei ruohoakin mennyt miehen mukaan leikkaamaan, sellasta aktivointia meillä :D Kissat varmaan kattelis mielissään kun Niilo ja Jalo reenailis pihamaalla. Naapurin labbis innostui eilen pihaltaan kissoja seuraamaan ja omaa pihaa piti välillä suojata haukkuen. Elli meni kiusallaan ihan ojan viereen saalistelemaan ja Konsta istui tiukasti Antin kainalossa nurmikolla, mutta ei meillä sähinöihin tai karvan nosteluihin mukavan naapurin vuoksi alettu :) ihana kesä, talvella ei sitten enää pihalla niin vain istuskellakaan nautiskelemassa.

   Poista
 2. Ihanaa lomaa <3 nähdään joku pävä ja kai me nyt ihan edes pikkasen treenataan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti nähdään ja jos on kauheen kuuma, mä meen varjoon ja sä reenat noitten kaa :D
   Se ois sulle hyvää harjotusta tulevaisuutta silmällä pitäen ;)

   Poista
 3. Hei ja kiitos! :) Olen seuraillut blogiasi enemmän ja vähemmän säännöllisesti, mutta nyt vasta liityin lukijaksi. Tosi upeita koiria! Ja hyvää sekä virkistävää lomaa! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos :) Virkistyksestä näillä helteillä ei ole tietookaan :D Mutta reenii ja lepoo jos vaikka :)

  VastaaPoista

KIITOS VIESTISTÄSI ♥