keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Aapon silmin

Hei mä oon Aapo ja alotan tän esittelyn. Mä tosiaan oon jo yheksän kuukautta vanha, tosi nopeesti menny tää aika. Mulla on kaks mitä noi ny ois kämppistä vai? Sitten iso johtaja ja pienempi. Ison johtajan sanaa pitää uskoo vaikka saatan mä hieman riskatakin, ihan huvillani. Ei se iso pahana oo mutta mä ymmärrän että tiettyjä sääntöjä on noudatettava. 

Mä voisin kutsuu itteeni aika hillityn haluttavaksi siis piti sanoo hallittavaksi. Mä oon näin meidän kesken löytäny muutaman rakkaus viestin lumi hangesta. Tosin en tiiä miten niihin suhtautua mutta kivalla tavalla kipristää.

Joo tärkein asia mun maailmassa on iso mutta oikeesti ruoka jota saan kahdesti päivässä. Välipalan saan vielä ennen nukkumista ja sillon herkutellaan viilillä. Masu täynnä on kiva kellahtaa kämppiksen viereen eli Niilon. Se on väliin tosikko jos yritän retuuttaa sitä leikkiin, mulkasee sillai että tekee mieli uskoo. Unikaveriks mä kelpaan ja ihan kiva kölliä sen vieressä on, ei ees pahemmin piereskele.

Elämä on aika laiffii, oon ton sanan kuullu ja heitin sen ny tohon. Reissaan paljon ja tutustun erilaisiin paikkoihin.  Kyllä mulle on jo kasvanu reissu jätkän sielu.  Innolla odotan kesää, mun toisen seikkailuja. Viime kesänä mä olin niin pieni että kevät kului pentulaatikon pohjalla ja kauheesti muita muistikuvii ei oo. Sen mä muistan että jossain oliko Kalkkisten kanavalla oli upeet maisemat. Pääsin uimaankin. Kesällä uin satavarmana ihan joka päivä. Ai ei vai ? Hitsi ku toi huutelee väliin. Iso.

Mulla on myös näyttelemistä tiedossa kevääks ja joo ihan kivaa sekin on. Mulle on varattu assarikin eli ihan turha jätkä en oo.  Lisäksi uusia kamuja ja ihania kojuja joista saan valita taskurahoillani herkkuja. Iso ostaa sitten tarpeelliset. Miehenä en järin innostu uudesta gripistä. Kauhulla ootan se valitsee vielä sen pinkin.

Nyt on pakko lopettaa ja mennä kusel siis pissille. Yleensä illalla käyn herukka pensaan takana. Sillai romanttinen paikka ku siellä saa ihailla sellasta valosarjaa samalla. Juustopala laitettu oottaan jääkaapin päälle tai siis kolme. Saiskin kaikki.  Terkkuja kaikille.

                                            Hau hau tv Aapo
2 kommenttia:

  1. Ihana Aapo ♥
    Meillä asustaa nuori mies joka ymmärtää jo vähän liiankin hyvin niiden ihanien lumihangissa olevien viestien päälle.... :D Kuulokin kummasti häviää aina siinä vaiheessa.

    VastaaPoista
  2. Isoilta häviää kuulo, Aapo vielä onneks uskoo ku kiskoo pois :D
    Kauhulla mietin ku kolmee kiskon rakkaudesta irti :D

    VastaaPoista

KIITOS VIESTISTÄSI ♥