keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Iso rakkaus ♥

Siitä on seitsemisen kuukautta kun karvakorva Aapo saapui kotiin. Yhdeksän kuukautta pojalla elämää elettynä ja se rakkaus. Kun sitä valitsee kasvattajan pihalla omaansa kaikkien ihanuuksien joukosta ja viimein viskaa palleron takapenkin häkkiin on vain väsyneen onnellinen.

Ensimmäiset viikot tutustellaan, opitaan elämään yhdessä ja laumana. Pentusta hoitaa, huoltaa ja tekee kaikkensa sen pienen elämän alun turvaamiseksi. Rasittavakin se saattaa toisinaan olla tai jos rehellisiä ollaan ei oo ollut. Pelkästään ihana. Mulla koirat ei oo rasittavia, mä saatan olla rasittava.  Tulee kuitenkin se hetki jolloin tiedät ettet voisi kuvitellakkaan elämääsi enää ikinä milloinkaan ilman juuri tätä uutta ihmettä. Et kyllä muitakaan. Milloin huomasitte rakkauden syttyneen ? Naps vai hitaasti kytemällä ?
4 kommenttia:

 1. Hitaasti kytemällä ♥ Aluksi koin huonoa omaatuntoa, kun otin pennun niin pian Jimin kuoleman jälkeen. Ikäänkuin Jimi luulisi että yritän korvata hänet. Sit iski pieni ns. pettymys, kun pentu ei ollutkaan ihan sitä mitä olisin halunnut. Ja nyt ollaan yritetty opiskella toistemme saloja, ehkä me pikkuhiljaa tästä hitsaudutaan yhteen. Mutta en mä siitä kyllä luopuiskaan, en ikinä. Mun Viski ♥ haastavaakin haastavampi tapaus, mutta opettanut mulle jo niiiiiiin paljon!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just näin, itsekkin usein alussa ottanut pian toisen kuoleman
   jälkeen ja siinä suru ja ilo sekoittuu. Nyt oli tavallaan mulla
   helpompaa ku kukaan ei kuollut ja Aapo tuli omana itsenään. Ja kyllä
   noi opettaa ihan jokainen jotain uutta omaa yllättävää ja se on ihanaa :) ♥

   Poista
 2. Mulla syttyi rakkaus Tutoon ensi silmäyksellä:) Kun näin Tuton juoksevan ensimmäistä kertaa minua kohti Vainiontauksen pihalla, tiesin, että siinä on mun tuleva koira. En siis käynyt koiraa useita kertoja katsomassa, koska Tuto oli jo 3 kuukautta kun näin sen eka kerran. Nappasin neitin kainaloon ja auton penkille ja siitä meidän yhteinen taival alkoi...

  VastaaPoista
 3. ❤ ihanaa te olette niin oikeita toisillenne. Minäkään en ketään kolmesta käynyt aiemmin katsomassa. Selvin oli jalo joka tuntui heti oikealta ❤

  VastaaPoista

KIITOS VIESTISTÄSI ♥