maanantai 30. tammikuuta 2017

Haljennut kynsi

Meillä sattui pieni haaveri viime viikolla jossain eli paikassa nimeltä jossain. Itse kutsun paikkaa tapaturma alttiiksi paikaksi jota on vaikea miltei mahdoton välttää tai yrittää kierrellä.  Siellä jossain Aapon kynsi halkesi ja itse asian huomasin vasta tiistaina ja siitä saman tein eläinlääkäriin. Elikkä Martta Viljaselle Jämsään, olen tykännyt kovasti. Aaposta en osaa sanoa. Humautuksen kautta koko kynsi pois ja nyt on viikko leikitty betadinellä, tassusuihkeella, sadoilla sidoksilla ( ostin mm koko Kuhmoisten apteekin tassusiteistä ) ja kärsivällisyydellä.

Parin päivän jälkeen aloitimme jo hihna lenkkeilyn, lumihankea on varottava kahdesta syystä, sinne jää tuppo kiinni ja sitä myöden hauras kynnen ( ytimen ) pinta. Tämän viikon kun vielä jaksaisi leikkiä hoitajaa olemme varmaan voiton puolella.  Tokossa kävimme tupotettuna lauantaina eli normaali elämä jatkuu.

Tapiolasta sain yli 180 e laskusta yli 90 euroa takaisin joten ei kirpaissut niin kovasti. Tiedä miten vakuutukset muuttuvat mutta minulla on tähän mennessä ollut ainoastaan positiivisiä kokemuksia kyseisestä yhtiöstä.
Onko teillä kokemuksia kynnen halkeamasta, hoidosta, parantumisesta. Kaikenlaiset vinkit ovat tervetulleita !  ♥♥
2 kommenttia:

KIITOS VIESTISTÄSI ♥