Vuosi 2017

Vuosi 2017 lähti käyntiin vaivalloisesti.  Paljon pohdittavaa työsaralla ja suunniteltava koko ajan uutta/uudistuttava jos vaan jaksaisi. Tämä ihmisten kurmuutus vähennysten ja heikennysten kanssa saisi jo alkaa loppua. Minä en tiedä mutta kauppiaan vinkkelistä suomen asiat eivät kauhean hyvin ole. Työttömät ja eläkeläiset unohdetaan tässä aivan kokonaan ja samalla pienet kylät joissa ponnistelee elantonsa eteen lukuisia työmyyriä.
Sepä siitä ajatuksesta.

Kaikesta huolimatta positiivisyys kannattaa pakata aamulla eväiden kanssa mukaan. Tavoitteita meillä olisi,  toteutumisesta ei puhuta nyt ja tässä. Ehkä myöhemmin.

Tammikuussa starttaamme näytelmät Aapon osalta tauon jälkeen. Turkuun ja Lahden ryhmikseen ensimmäisenä.  Tässä kuussa jatkamme myös avoimen luokan tokoilua ja kesällä yritämme korkata ihan ekat kisat Aapolla. Syksyllä mieli halajaisi BH kokeeseen tutulle paikalle.
Isommat tulevat myös pääsemään koulutuksiin varsinkin kun ulkoreenit alkavat. Samalla olisi yhdet näyttelyharkat sovittuna tälle kuulle.

Ehkä näillä eteenpäin, vaikka suunnitelmia on jo syksylle saakka pidetään ne vielä tallessa. Selvitään ja nautitaan ensin näistä. 🌟🌟🌟🌟  Hyvää Uutta Vuotta !!!








Kommentit