Kuvien kera ajatelmia

Hei lupailinko että näemme Turussa KV näytelmissä ?  Jos oli puhetta emme sitten lähteneet lainkaan matkaan.  Joskus saatan halvimmassa hinta luokassa laittaa parikin ilmoa ja aikataulujen saapuessa valkkaan itselleni sopivimman niin ajo aikojen kuin työn vuoksi.  Tällä kertaa yksinäinen kolmen tunnin matka suuntaansa ei sitten napannut lainkaan. Varsinkaan kun sen olisi joutunut aloittamaan anivarhain. Uudet suunnitelmat on jo laitettu alulle, handlerin kanssa keskusteltu ja reeniä yritämme tehostaa. Tiedä sitten kuinka koska päivä päivältä enemmän Aapo hämääntyy/hätääntyy mamin vilahtaessa näköpiiristä.  Vinkkejä ?

Laittelen hieman myöhemmin tietoja mistä meidät tavoittaa ja aina saa tulla kiskaisemaan hihasta ja jutustelemaan. Siksihän siellä tapahtumissa käydään. Tapaamassa tuttuja, saamassa uusia ja nauttimassa tunnelmasta. Iloitsemassa toisten menestyksestä ja kannustamassa, eiköstä vaan   😊

Sitten pitäisi alkaa todella opetella koodin laittamista blogiin eli muokata täysin uusi ulkoasu, kuinka luulette siinä hommassa käyvän ? Mallikin olisi jo tiedossa, aika kiva.

Sekä täällä että FB sivustolla uusia lukijoita/tykkääjiä tervetuloa mukaan ♥







Kommentit